Rüyada siyah bluz giymek

Rüyada siyah bluz giymek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah bluz giymek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada siyah bluz giymek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada siyah bluz görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz bluz görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah bluz almak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada krem rengi bluz giymek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ipek bluz giymek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments