Rüyada dar bir kapı görmek

Rüyada dar bir kapı görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yükünün azalacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada dar bir kapı gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Rüyada dar bir kapı görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine inanılır.

Rüyada dar kapı görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada dar kapıdan geçmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, huzur içinde yatacağına işaret eder.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada dar kapıdan geçememek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dar kapılı ev görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalettir.

Rüyada dar kapıdan çıkmak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar kapıdan girmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nigar

Arabayla uzak bi yere gidecegiz ama uzak oldugu ve havaninda kararcagi icin kestirme biyerden gitcekmisim.kestirmede ard arda acilan kapilardan gecerek gittim.oda oda belki 14 15 kapi actim.kapilar kapaliydi ama kilitli degildi.kapilari açıp kolidor gibi yerlerden gecerken önünde engeller vardi ama bitirdim varcagim yere vardim..hava hafif karanlik olmuş siddetli yagmur yagmaya başlamışti.son kapinin çıktığı balkon gibi yerde yagmuru izledim