Rüyada danaya çarpmak

Rüyada danaya çarpmak allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada danaya çarpmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada danaya çarpmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla başka arabaya çarpmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı çarpmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada camiye çarpmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvana çarpmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak batıl amele, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla direğe çarpmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments