Rüyada elektrik çarpmak

Rüyada elektrik çarpmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpmak gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Rüyada elektrik çarpmak bedenen de ruhen de şifa bulacağına, mevki edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bisiklete çarpmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Rüyada birine arabayla çarpmak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kediye arabayla çarpmak duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada direğe çarpmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kamyona çarpmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada arabayla insana çarpmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet eder.

Rüyada araba sürüp çarpmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments