Rüyada damadını görmek

Rüyada damadını görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada damadını gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Rüyada damadının evlendiğini görmek içini açmaya karar vereceğine, çalışmalarının beğenileceğine delalettir.

Rüyada yeşil damatlık görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada damadı olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına işarettir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna işarettir.

Rüyada damat olmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutsuz damat görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada damadı öpmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments