Rüyada damadı olduğunu görmek

Rüyada damadı olduğunu görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada damadı olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada kocasını damat görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulur.

Rüyada damadıyla kavga etmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını damat görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı damatlık görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada damatlık aldığını görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada damat olmadan evlenmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments