Rüyada yeşil damatlık görmek

Rüyada yeşil damatlık görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil damatlık gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada yeşil damatlık görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada damadıyla kavga etmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada damat dövmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada damada altın takmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada damat adayı görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada damatlık elbise giymek şeref ve rütbeye, ardından bu kişiye açılacağına delalettir.

Rüyada damat giydirmek işinden uzaklaşacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada damadın ailesini görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments