Rüyada dağın tepesinde ev görmek

Rüyada dağın tepesinde ev görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada dağın tepesinde ev gördüyseniz:

  • Zamanınızı, tecrübelerinizi veya bilginizi paylaşmak konusunda istekli olursanız reddedilmesi zor bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada dağın tepesinde ev görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Rüyada dağın tepesinde olmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada kendini dağın tepesinde görmek daha çok dünya malı edineceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada dağın tepesine çıktığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada dağın tepesinden atlamak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada dağın tepesinden bakmak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, barış için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments