Rüyada dağın başında olmak

Rüyada dağın başında olmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Rüyada dağın başında olmak gördüyseniz:

  • Ekonomik, hukuki, duygusal veya vergiler v.b ile ilgili konularda sabrınız taşabilir, sabretmekte veya öfke kontrolü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada dağın başında olmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ başında olduğunu görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işarettir.

Rüyada dağ başında oturmak işlerlik kazanıp insanla dolacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada dağın başına çıkmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada dağ başında ev görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ başında kalmak hayal kırıklığı yaşayacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine alamet eder.

Rüyada dağ başında kar görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments