Rüyada dağ başında kalmak

Rüyada dağ başında kalmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dağ başında kalmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Rüyada dağ başında kalmak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iki dağ arasında kalmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağların arasında kalmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada dağda yalnız kalmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada dağda mahsur kalmak iş hayatında saygı göreceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağda kalmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada dağ başında ev görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında kar görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments