Rüyada dağ başında kar görmek

Rüyada dağ başında kar görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada dağ başında kar gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada dağ başında kar görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada dağın başına çıkmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında oturmak gün yüzü görmeyeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada dağ başında ev görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada dağ başında kalmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet eder.

Rüyada dağ başında olmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments