Rüyada dağda inek görmek

Rüyada dağda inek görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet eder.

Rüyada dağda inek gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Rüyada dağda inek görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada dağ taş görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada nur dağına çıkmak çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı dağdan düşmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dağ tepe görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına inanılır.

Rüyada dağa çıkamamak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağa tırmandığını görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bir sıkıntıya girmeye alamet eder.

Rüyada helva dağıtıldığını görmek zararın gittikçe daha da artacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments