Rüyada dağ taş görmek

Rüyada dağ taş görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ taş gördüyseniz:

  • Özgürlük arayışınız artıyor.

Rüyada taştan dağ görmek kavgaların büyüyeceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada dağ taş görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ ve taş görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan taş düştüğünü görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taşlı dağ görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda aslan görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments