Rüyada dağda gezdiğini görmek

Rüyada dağda gezdiğini görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, adını işiyle duyuracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Rüyada dağda gezdiğini gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada karlı dağlarda gezmek gün günden daha da kötüye gideceğine, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ gezmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada dağ bayır gezmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet eder.

Rüyada dağda gezmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada dağlarda gezmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağları gezmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda gezdiğini görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, iş kaybı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments