Rüyada dağları gezmek

Rüyada dağları gezmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağları gezmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada dağ gezmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda gezdiğini görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada karlı dağlarda gezmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada dağları gezmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağlarda gezmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ bayır gezmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağda gezmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments