Rüyada türbe kazmak

Rüyada türbe kazmak hem itibar edineceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yıpranacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalet eder.

Rüyada türbe kazmak gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Rüyada türbe kazmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada kabir kazdığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, darlık içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ kazmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına tabir olunur.

Rüyada kumu kazmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada boş mezar kazmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada dedesinin mezarını kazmak yardım edeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada bir yer kazmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine inanılır.

Rüyada kar kazmak çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments