Rüyada dağda mahsur kalmak

Rüyada dağda mahsur kalmak herkesin dikkatinin çekileceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağda mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Rüyada dağda mahsur kalmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada mahsur kalmak de elinin bollaşacağına, ömür boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta mahsur kalmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkonda mahsur kalmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda mahsur kalmak alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına inanılır.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak variyetini çoğaltacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada yolda mahsur kalmak büyük bir yenilgi alacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Rüyada denizin ortasında mahsur kalmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments