Rüyada dağ aşmak

Rüyada dağ aşmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada dağ aşmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada dağı aşmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Rüyada dağ aşmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada dağları aşmak bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada dağ tepe aşmak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağları aşmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada engeli aşmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına alamet eder.

Rüyada deniz aşmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, spora başlayacağına delalet eder.

Rüyada engel aşmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments