Rüyada amcanın kızını görmek

Rüyada amcanın kızını görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Rüyada amcanın kızını gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada amca kızını öpmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada amca kızını hamile görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalettir.

Rüyada amca kızının öldüğünü görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada amcamın kızını görmek sıkıntılı günler geçireceğine, çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada amca kızı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Rüyada amca kızını dövmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada amca kızının evlendiğini görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, huzurunu yerine getireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş amca kızını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments