Rüyada cuma selasını duymak

Rüyada cuma selasını duymak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada cuma selasını duymak gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada cuma selasını duymak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada cuma selası duymak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cuma selası okumak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada selasının verildiğini duymak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüm selası duymak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Rüyada ölen birinin selasını duymak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının selasını duymak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü selası duymak kazancını büyük miktarda arttıracağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments