Rüyada arkadaşının selasını duymak

Rüyada arkadaşının selasını duymak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük düşüneceğine, güzel bir evliliğe, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, farklı şeyler deneyeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının selasını duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada arkadaşının selasını duymak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, zengin için yoksulluğa yorulmaktadır.

Rüyada sela okunduğunu duymak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selasını duymak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin selasını duymak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Rüyada ölüm selası duymak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işarettir.

Rüyada başkasının selasını duymak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze selası duymak hastalıkların iyileşeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ölen birinin selasını duymak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments