Rüyada ölüm selası duymak

Rüyada ölüm selası duymak endişelerin ve dertlerin biteceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ölüm selası duymak gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada ölüm selası duymak başarılı ve kazançlı olacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yakının selasını duymak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cenaze selası duymak dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü selası duymak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının selasını duymak üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elini haramdan uzak tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu duymak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının selasını duymak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sela duymak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments