Rüyada çorba dağıtmak

Rüyada çorba dağıtmak helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorba dağıtmak gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorba pişirip dağıtmak büyük bir adım atılacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorba dağıtmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık çorbası yapmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorbada kurtçuk görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çorba içmek yaptığı hatalardan ders alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çorba görmek allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz çorba içmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments