Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarılarının çoğalacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çölde yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada çölde yağmur yağdığını görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çölde ata binmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çölde su içmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çölde deveye binmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada çölde ev görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, getirisinden daha fazla olacağına delalet eder.

Rüyada çöle gitmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çölde yılan görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada çölde kaybolmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments