Rüyada çok sayıda kalem görmek

Rüyada çok sayıda kalem görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, sevgisinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda kalem gördüyseniz:

  • Belli konuları bir kenara bırakamazsanız, küçücük bir olay devlet meselesi haline dönüşebilir.

Rüyada çok sayıda kalem görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalettir.

Rüyada beş sayısı görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada on üç sayısı görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına delalet eder.

Rüyada sayı söylemek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda bit görmek işinin gücünün yaver gideceğine, elinize para geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments