Rüyada sayılarla uğraşmak

Rüyada sayılarla uğraşmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sayılarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada sayılarla uğraşmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada örümcekle uğraşmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidiyle uğraşmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, kötü sözler duyulacağına işarettir.

Rüyada hamurla uğraşmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerle uğraşmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişle uğraşmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarla uğraşmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kargayla uğraşmak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments