Rüyada çok sayıda çikolata görmek

Rüyada çok sayıda çikolata görmek şifa edineceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda çikolata gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Rüyada çok sayıda çikolata görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada küsüratlı sayı görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda uğur böceği görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, huzur bulacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda elbise görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda asker görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda arı görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda iğne görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments