Rüyada çok sayıda asker görmek

Rüyada çok sayıda asker görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hastalıkların iyileşeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda asker gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş bıkmaya başladığınız bazı konular aniden sizin lehinize bir gelişme gösterebilir.

Rüyada çok sayıda asker görmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda bebek görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda iğne görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına tabir olunur.

Rüyada karışık sayılar görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, kötü yola sapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda yavru kedi görmek sonradan da çok üzüleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağızda çok sayıda diş görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işarettir.

Rüyada sayı saymak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada otuz sayısı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments