Rüyada çok saman görmek

Rüyada çok saman görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, anne baba duası alınacağına inanılır.

Rüyada çok saman gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada samanyolunu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına inanılır.

Rüyada samanyolu yıldızı görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına delalettir.

Rüyada samana gömülmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalettir.

Rüyada ahırda saman görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işarettir.

Rüyada evde saman görmek dünya mallarının çoğalacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday saman görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada samanın yandığını görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada saman yandığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments