Rüyada samana gömülmek

Rüyada samana gömülmek malının ve aşının da çoğalacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, işlerinden feragat edeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada samana gömülmek gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Rüyada samana gömülmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet eder.

Rüyada ata saman vermek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çuvala saman doldurmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde saman görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada saman kağıdı görmek günahkâr olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada saman çuvalı görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine inanılır.

Rüyada boş samanlık görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada samanlıkta yumurta toplamak yaşam standartlarının da yükseleceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments