Rüyada başkasının parmaklarının koptuğunu görmek

Rüyada başkasının parmaklarının koptuğunu görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aileden ayrı kalınacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, hayallere kavuşulacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmaklarının koptuğunu gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz maddi getirisi olan durumlara dönüşebilir.

Rüyada kopmuş ayak parmağı görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kişinin afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil pardesü görmek bazı ortak işlere gireceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım parmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın yüzük görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada parmağından kurt çıktığını görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments