Rüyada parmağını yakmak

Rüyada parmağını yakmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada parmağını yakmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada parmağını yakmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak yakmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalet eder.

Rüyada parmaklara kına yakmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak ona şifa olmayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, para kazanmasına da vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağa kına yakmak zor ve karamsar günler geçireceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağına kına yakmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarına kına yakmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments