Rüyada çok muhabbet kuşu görmek

Rüyada çok muhabbet kuşu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına işaret eder.

Rüyada çok muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek saadete ereceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işarettir.

Rüyada evde muhabbet kuşu yakalamak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunu öldürmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments