Rüyada çok mal görmek

Rüyada çok mal görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çok mal gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Rüyada mal bulmak kafasının rahat edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada malın çalınması görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, maddi olarak güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mal çaldırmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet etmektedir.

Rüyada mal aldığını görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sağlığını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada mal çalmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hevesinin kursağında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mal pisliği görmek üzeceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet eder.

Rüyada malın çalınmasını görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada pazarda mal satmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments