Rüyada çok lüks ev görmek

Rüyada çok lüks ev görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada çok lüks ev gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada büyük lüks ev görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet eder.

Rüyada yeni lüks ev görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulur.

Rüyada lüks bir evde olduğunu görmek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Rüyada lüks evde oturmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lüks ev sahibi olmak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada lüks ev görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada lüks eve taşınmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada çok lüks ev görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments