Rüyada yeni lüks ev görmek

Rüyada yeni lüks ev görmek hasta ise iyileşeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada yeni lüks ev gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada yeni lüks ev görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada lüks eve taşınmak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işarettir.

Rüyada lüks evde oturmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada lüks ev görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada lüks bir evde oturmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada lüks bir evde olduğunu görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada çok lüks ev görmek huşu içinde devam edeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada büyük lüks ev görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments