Rüyada çok hızlı asansöre binmek

Rüyada çok hızlı asansöre binmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızlı asansör görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet eder.

Rüyada asansörle hızlı inmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işaret eder.

Rüyada asansörden hızlıca inmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı metroya binmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına işarettir.

Rüyada çok hızlı arabaya binmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada hızlı giden trene binmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hızlı giden gemiye binmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments