Rüyada çok derin mezar görmek

Rüyada çok derin mezar görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Rüyada çok derin mezar gördüyseniz:

  • Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumlarn girmeniz olasıdır.

Rüyada çok derin mezar görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işarettir.

Rüyada derin mezar görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin bir kuyuya düşmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derinlere dalmak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada derin havuz görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada derinin altında kurt görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin sudan korkmak sürekli dua alarak yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada derin sulardan geçmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments