Rüyada alttan muayene olmak

Rüyada alttan muayene olmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, elinin darda kalmayacağına, kısmet alacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, huzuru yakalayacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada alttan muayene olmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Rüyada alttan muayene olmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada doktorda muayene olmak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Rüyada hastaneye gidip muayene olmak maddi anlamda feraha ermeye, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada doktora muayene olmak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, her daim temkinli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş muayenesi olmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada diş muayenesi görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum doktoruna muayene olmak iş kaybı yaşayacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada göz doktoruna muayene olmak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments