Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet eder.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerek ölmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments