Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek zor zamanların sona ereceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yeni kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin uçurumdan düştüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments