Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, haneye bereket geleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Duygusal veya tepkisel hareketlerden, aşırılıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek onu alkışlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak kişiye hep umut olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerek ölmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments