Rüyada çocuğunun sesini duymak

Rüyada çocuğunun sesini duymak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Rüyada çocuğunun sesini duymak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin sesini duymak büyük bir ikilemde kalacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada dere sesi duymak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sağlık sorunlarının artacağına alamet eder.

Rüyada yavru kedi sesi duymak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi sesi duymak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, parasının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevdiğinin sesini duymak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada alkış sesi duymak takdir toplayacağına, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına delalettir.

Rüyada kaplan sesi duymak kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments