Rüyada çocuğunu denize düşürmek

Rüyada çocuğunu denize düşürmek beklediklerini duyacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, ana baba dualarının alınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Rüyada çocuğu denize düşürmek istenen her şeye sahip olunacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun denize düştüğünü görmek patron koltuğuna geçeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun dereye düştüğünü görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments