Rüyada çocuğunun bokunu görmek

Rüyada çocuğunun bokunu görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun bokunu gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun bokunu görmek bir daha kopmayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments