Rüyada çocuğunu hapiste görmek

Rüyada çocuğunu hapiste görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, işinden geri kalacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu hapiste gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Rüyada çocuğunu hapiste görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapiste olan birini görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi hapiste görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yakınını hapiste görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada hapisteki birinin çıktığını görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun hapisten çıktığını görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Rüyada hapise düştüğünü görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapiste kalmak sevinçli bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments