Rüyada hapiste olan birini görmek

Rüyada hapiste olan birini görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada hapiste olan birini gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada bir kişiyi hapiste görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada hapisteki birini ziyaret etmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada hapis edildiğini görmek güzel bir hayat süreceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada hapiste yakınını görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evde hapis kalmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birini hapiste görmek işlerine verimin hâkim olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada ölüyü hapiste görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments