Rüyada çocuğunu hapishane görmek

Rüyada çocuğunu hapishane görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu hapishane gördüyseniz:

  • Hertür zihinsel çalışmada ya da yeni şeyler öğrenebilmekte başarılısınız.

Rüyada çocuğunu hapishane görmek riske atılacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu hapishanede görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada kendini hapishaneden kaçarken görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishane girmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Rüyada hapishaneye girip çıkmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine inanılır.

Rüyada hapishanede olduğunu görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, geri planda kalacağına inanılır.

Rüyada hapishaneye düşmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments