Rüyada çocuğuna seslenmek

Rüyada çocuğuna seslenmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğuna seslenmek gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Rüyada çocuğa seslenmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çocuğuna seslenmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada kocasına seslenmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada birine başka isimle seslenmek onlara doyasıya sarılacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşuya seslenmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada babama seslenmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada seslendiğini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments