Rüyada çocuğun elinden tutmak

Rüyada çocuğun elinden tutmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, sorunlarını bitireceğine, canının sağ olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, gıybet edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine yorulur.

Rüyada çocuğun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız kişlerden kolayca etkilenebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun elinden tutmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, daha sonra işlerin açılacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun elinden tutmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada çocuğun elinden tutmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronun elinden tutmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada birini elinden tutmak güçten düşeceğine, yorulacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işarettir.

Rüyada gelinin elinden tutmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının elinden tutmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak haksızlığa uğranacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments